Kanasalaatti on ruokaisa salaatti. Paista kananfileet hyvissä ajoin vaikka edellisenä päivänä, jotta ne ehtivät jäähtyä. Halutessasi voit lisätä salaattiin myös tuore-/suolakurkkua ja sipulia. Tarjoile salaatinkastikkeen kera.
½ pss Torino Tricolori Simpukka-pastaa
n. 700 g hunajamarinoitua kanan minuuttifileetä
1 pussi jääsalaattia
1-2 paprikaa
1-2 omenaa
Kypsennä kanan minuuttifileet ja jäähdytä ne kylmäksi. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois ja huuhtele ne heti kylmällä vedellä. Pese ja revi jääsalaatti kulhoon. Lisää pieneksi pilkotut paprikat ja omenat. Pilko lopuksi jäähtyneet kananfileet kuutioiksi ja sekoita kaikki ainekset sekaisin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti