1,2 kg maustamattomia broilerisuikaleita
2-3 sipulia
suolaa
currya ja kurkumaa
5 dl vettä
2 rkl maizenaa
5 dl ruokakermaa
200 g creme fraicea
rakuunaa, ruohosipulia
Ruskista broilerisuikaleet korkea reunaisella pannulla tai kasarissa ja pilko sekaan sipulit. Mausta suolalla, currylla ja kurkumalla. Sekoita kylmän veden sekaan maizena ja kaada seos lihojen joukkoon. Lisää kerma ja anna kastikkeen hautua n. 10 min. Lisää creme fraice ja yrtit. Kiehauta ja tarjoile perunoiden ja salaatin kera.
Ja jälkiruoaksi itsetehtyä jäätelöä. Hieman jo ylikypsät banaanit uppoaa niin lapsille kuin aikuisillekin hyvin hellepäivänä jäätelön muodossa. Käytä 1 banaani/ruokailija.
Kuori ja viipaloi banaani. Laita banaaniviipaleet hetkeksi (n. ½ tuntia) pakasteeseen. Kun banaani on kohmeista, lisää sen joukkoon kaakaojauhetta ja soseuta ne esim. sauvasekoittimella. Voit koristella annoksen nonparelleilla ja kekseillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti