
Täytetyt juustosarvet
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 ½ tl leivinjauhetta
2 dl (100g) juustoraastetta
2 ½ tl leivinjauhetta
2 dl (100g) juustoraastetta
½ dl öljyä / sulatettua margariinia
2 dl piimää / kermaviiliä
2 dl piimää / kermaviiliä
Mittaa jauhot ja leivinjauhe kulhoon. Sekoita ne ja lisää juustoraaste
joukkoon. Lisää rasva ja piimä tai kermaviili ja sekoita tasaiseksi
massaksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli ne ohuiksi pyöreiksi
levyiksi, halkaisija n. 30 cm. Leikkaa se (kolmioiksi) 6-8 samankokoiseen
osaan. Täytä halutessasi kolmiot, kääri rullalle ja taita ne sarven muotoon pellille
leivinpaperin päälle. Paista sarvia 225 asteessa n. 10-15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti