12 heinäkuuta 2021

Kananmunaleivät

kananmunaleivät 
Kananmunaleipiä, joita äitini kutsui myös häränsilmiksi, tulee tehtyä aina silloin tällöin. Helppoja ja nopeita valmistaa isollekin joukolle, sillä uunipellille mahtuu useampi leipä. Valmista kaveriksi salaattia, niin saat kokonaisen aterian. Nämä ovat myös hyviä eväsleipiä ja maistuvat kylminäkin. Teini-ikäinen tyttäreni paistaa näitä joskus itselleen pannulla väli-/iltapalaksi.
 
 
Kananmunaleivät
 (uunipellillinen)

12 viipaletta paahtoleipää
levitettä
12 kpl pieniä kananmunia
suolaa

Voitele leivät ja tee esim. juomalasilla leipien keskelle reikä. Riko kananmuna leivän keskelle ja riko halutessasi sen keltuainen haarukalla pistämällä. Ripottele munan päälle suolaa ja laita "kansi" munan päälle. Paista 200 asteessa n. 25 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti