09 heinäkuuta 2021

Evääksi tuorepuuroa

marjainen tuorepuuro, tuorepuuro
Mitä töihin evääksi? Ikuinen ongelma. Itse en ole oikeastaan koskaan vienyt töihin lämmitettäviä eväitä. Syön useimmiten salaatteja, kylmiä puuroja, jogurttia/viiliä myslin ja marjojen/hedelmien kera ja tietenkin voileipiä runsain täyttein. Tässä tarjoan teille luottopuuroni ohjeen, jonka valmistamiseen ei mene kuin hetki. Tätä rahkapuuroa eri variaatioina syön lähes aina iltavuorossa ja välillä muulloinkin. 😋 Puolukoiden ja mustikoiden tilalle käy ihan mitkä marjat vain. Itse käytän myös mansikoita, vadelmia ja lakkoja. Eikä marjojen määrässä kannata säästellä. Vaihtelua saa, kun käyttää marjojen tilalta hedelmäsoseita (esim. Bonne). Yksi suosikeistani on Bonnen tyrni-omenasose ja lakkoja päälle.

marjainen tuorepuuro, tuorepuuro
Marjainen tuorepuuro

250 g maitorahkaa
vajaa 1 dl kaurahiutaleita
vajaa 1 dl sokeroitua puolukkasurvosta
n. 1 dl kokonaisia mustikoita
ripaus sokeria/vaniljakastiketta, jos haluat lisämakeutta

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja anna puuron tekeytyä jääkaapissa muutama tunti, mielellään seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti