Ruskea pilkulliset banaanit jäävät usein pyörimään korin pohjalle. Ainakaan meillä ne eivät maistu kenellekkään, mutta kun ne soseuttaa lettujen sekaan, letut maistuvat kaikille. Lettuja varten banaanien täytyy olla todellakin kypsiä. Netissä tuli vastaan tällaiset vehnättömät letut, joten mielenkiinnosta kokeilin ja hyviä olivat. Mausteet eivät ole välttämättömiä, mutta pieni ripaus tuo mukavaa vaihtelua.
Kauraiset banaaniletut
4 munaa
1 dl pika kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
½ tl kanelia
½ tl kardemummaa
Paistamiseen
maidotonta juoksevaa margariinia
Kuori banaanit kulhoon. Riko munat sekä mittaa kaurahiutaleet ja mausteet banaanien joukkoon. Soseuta sauvasekoittimella kaikki ainekset sekaisin, kunnes se on tasaista. Anna taikinan turvota noin 15 min ja paista lettuja pienellä lämmöllä rasvassa paistinpannulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti