29 marraskuuta 2021

Kanakastike ja paistetut paprikat

kanakastike, broilerikastike, paprika, paistettu paprika
Päivälliseksi valmistui kanakastiketta ja pannulla paistettua paprikaa riisin kera. Jääkaapissa oli hieman nuupahtaneita paprikoita, joten pilkoin ne pannulle pehmenemään lisää 😁. Paprikat ovat ihan hyviä myös seuraavana päivänä kylmänä leivän päällä.
 
Kanakastike

600 g broilerin maustamattomia fileesuikaleita
1-2 sipulia
n. 1 tl suolaa
currya
paprikajauhetta
mustapippuria
5 dl ruokakermaa
ruohosipulia
 
Ruskista broilerin fileesuikaleet pannulla. Lisää pannulle pieneksi pilkottu sipuli. Mausta suolalla, currylla, paprikajauheella sekä mustapippurilla. Lisää ruokakerma ja anna kastikkeen hautua n. 10 minuuttia. Ripottele valmiin kastikkeen pinnalle ruohosipulia.

Paistetut paprikat 
 
punaista suippopaprikaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
hunajaa
 
Paistamiseen: margariinia tai öljyä
 
Pilko paprikat reilun kokoisiksi paloiksi. Pehmitä niitä hetki pannulla rasvassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä tilkalla hunajaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti