16 heinäkuuta 2022

Lasagnette

Myllyn Paras Täysjyvä Minilasagne, lasagnette, jauhelihalasagnette, jauheliha, helppo, arkiruoka

Lasagnette on yksi niistä arjen helpoista ja nopeista ruoista, jota teen mielellään sen maunkin vuoksi. Tämä lasagnettevuoka valmistui Myllyn Paras Täysjyvä Minilasagne-palasista. Tuplasin ohjeen, jotta ruokaa riittää vielä seuraavaksikin päiväksi. Ohje löytyy myös pastapaketin takaa (juustoa kyllä saatoin laittaa hieman enemmän 😋).
 
Lasagnette

400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 x 400 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
½ lihaliemikuutio
½ tl suolaa
pizzamaustetta
mustapippuria
Myllyn Paras Täysjyvä Minilasagne, lasagnette, jauhelihalasagnette, jauheliha, helppo, arkiruoka 
225 g (½ pkt) Myllyn Paras Täysjyvä Minilasagnea
 
2 ½ dl ruokakermaa
 
100 g juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja pieneksi pilkottu sipuli. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hetki. Kaada voideltuun vuokaan keittämätön pasta, jauhelihakastike ja kerma. Sekoita. Lisää päälle juustoraastetta. Kypsennä 175 asteisessa uunissa n. 30 min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti